Hae tästä blogista

sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Gluteeniton karpalojuustokakku

Pohja:

25g sulatettua voita
½dl sokeria
1rkl gluteenittomia jauhoja
½tl leivinjauhetta
1dl kaurahiutaleita

Sekoita kaikki aineet keskenään. Kaada irtopohjavuoan pohjalle, paista 200 asteessa n.7min. Jäähdytä.

Täyte:
2½dl vispikermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
130g valkosuklaata
3rkl sokeria
2tl vaniljasokeria
5 liivatelehteä
½dl maitoa

1½dl karpaloita 
1dl kinuskia

Vatkaa kerma vahdoksi, lisää joukkoon tuorejuusto, sulatettu suklaa, sokerit ja kuumaan maitoon liuotettu liivate. Kaada puolet täytteestä pohjan päälle. Ripottele päälle karpalot ja kinuski. Lisää loput täytteestä. Anna jähmettyä jääkaapissa 30min-1h. 

Koristele esim. karpaloilla, kinuskilla ja suklaalla. Tarjoiluun kinuskikastiketta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti