Hae tästä blogista

sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Gluteeniton kinderpiirakka


Pohja

6dl sokeria
5dl gluteenittomia jauhoja
2tl vaniljasokeria
4tl leivinjauhetta
6rkl tummaa kaakaojauhetta
3dl kuumaa vettä
300g sulatettua voita
4 munaa

Sekoita kuivat aineet. Lisää kiehuva vesi ja sulatettu rasva vuorotellen. Sekoita munat puuhaarukalla taikinan joukkoon. Kaada leivinpaperilla vuorattuun uunipeltiin ja paista 200 asteessa noin 25-35 min. Jäähdytä hyvin.


Voikreemi

150g pehmeää voita
5dl tomusokeria
4tl vaniljasokeria
2 keltuaista

Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokerit vaahdoksi. Lisää keltuaiset ja vatkaa vielä hetki. Jos kreemi on liian jäykkää, lisää hieman vettä koko ajan vatkaten. Levitä piirakan päälle ja nosta pohja kylmään hetkeksi, jottei kreemi ja suklaakuorrute sekoitu keskenään.


Kuorrutus

400g maitosuklaata
100g valkosuklaata

Sulata maitosuklaa vesihauteessa. Levitä sulanut suklaa jähmettyneen kreemin päälle. Sulata valkosuklaa ja koristele piirakka mielesi mukaan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti