150g keksejä
50g voita
Täyte:
400g tuorejuustoa/mascarponea
4dl vispikermaa
6kpl liivatelehtiä
½dl maitoa
130g valkosuklaata
130g maitosuklaata
130g tummaasuklaata
Päälle:
Pätkisrouhetta
Murskaa keksit, sekoita sulatettu voi. Painele vuoan pohjalle ohueksi kerrokseksi.
Vaahdota kerma, lisää juusto. Liota liivatteet kylmässä vedessä, sekoita kuumaan maitoon. Lisää täytteeseen. Jaa täyte kolmeen osaan ja sulata suklaat erikseen. Sekoita yhteen osaan valkosuklaa ja toiseen maitosuklaa ja kolmanteen tummasuklaa. Kaada tummasuklaatäyte pohjan päälle. Kaada sen päälle valkosuklaatäyte varovasti levittäen. Päällimmäiseksi maitosuklaatäyte myös varovasti levittäen. Ripottele päälle vielä pätkisrouhe. Anna jähmettyä jääkaapissa 2-3 tuntia.
Pahoittelen rumia kiireessä otettuja kuvia :(
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti