Hae tästä blogista

keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Helppo suklaajuustokakku

150g keksejä
50g voita

Täyte:
400g tuorejuustoa/mascarponea
4dl vispikermaa
6kpl liivatelehtiä
½dl maitoa
130g valkosuklaata
130g maitosuklaata
130g tummaasuklaata

Päälle: 
Pätkisrouhetta

Murskaa keksit, sekoita sulatettu voi. Painele vuoan pohjalle ohueksi kerrokseksi. 
Vaahdota kerma, lisää juusto. Liota liivatteet kylmässä vedessä, sekoita kuumaan maitoon. Lisää täytteeseen. Jaa täyte kolmeen osaan ja sulata suklaat erikseen. Sekoita yhteen osaan valkosuklaa ja toiseen maitosuklaa ja kolmanteen tummasuklaa. Kaada tummasuklaatäyte pohjan päälle. Kaada sen päälle valkosuklaatäyte varovasti levittäen. Päällimmäiseksi maitosuklaatäyte myös varovasti levittäen. Ripottele päälle vielä pätkisrouhe. Anna jähmettyä jääkaapissa 2-3 tuntia.



Pahoittelen rumia kiireessä otettuja kuvia :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti