Pohja:
4dl luontaisesti gluteenittomia jauhoja
3dl sokeria
2tl vaniljasokeria
2tl leivinjauhetta
1dl juoksevaa sunnuntai kasvirasvaa
2dl vettä
3rkl tummaa kaakaojauhetta
Kuorrute:
4dl tomusokeria
50g juoksevaa sunnuntai kasvirasvaa
5rkl kahvia
1rkl tummaa kaakaojauhetta
2tl vaniljasokeria
Päälle nonparelleja
Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää rasva ja vesi. Sekoita. Paista 200 asteessa 20-25min.
Kuorrute: Sulata juokseva kasvirasva(ei pakollista), lisää siihen muut aineet, kaada jäähtyneen pohjan päälle.
Jos haluat uunipellillisen tee ohje 2 kertaisena :)
Ihan jees muuten, mutta tämä ohje on selvästi kopioitu täältä http://mau82.vuodatus.net/lue/2007/07/mokkapalat-maidoton-munaton-soijaton-luontaisesti-gluteeniton
VastaaPoistaEikä kovin hyvin kopsattu :/ Olin tekemässä tällä ohjeella kun huomasin muutamakin virhettä. Ihmettelin kun taikina oli pelkkää rasvaa kunnes hoksasin, että tässä ohjeessa on tuplamäärä rasvaa. 1 dl riittää! toiseksi ihmettelin kun valmistusohje käskee lisäämään veden, jota ei ainesluettelossa mainittu lainkaan. Myös kuorrutteessa hassu "sulata kasvirasva" kun ainesluettelossa käskettiin käyttää juoksevaa rasvaa. Kaikki nämä selkisi kun satuin löytämään alkuperäisen ohjeen.
Hyvä että huomasit, ite ku on muistin varasta kirjottanu ni tullu näköjää virheitä.
Poista